Pregled akrilnih stropnih boja

Bijela neizbrisiva prljavština, usisavač s pištoljem za raspršivanje, mrlje na stropu - slika "smo izbjeljivali strop" još uvijek baca u zastrašujuće predstavnike srednje i starije generacije u našoj zemlji. Srećom, aktivno razvija tržište građevinskih i završnih materijala predstavio mnoge alternative na ovu prirodnu katastrofu popravka. I najlakši način za one koji odluče ažurirati svježinu stropova u kući je slikanje. Mat, sjajni, teksturirani dizajn u boji lako se postiže pomoću uobičajene četke, valjka ili mlaznog pištolja.

Sve potrebe potrošača je razvrstavanje ponuđenih materijala i odlučivanje o tome koja je stropna boja bolja.

Koju boju strop trebam odabrati?

Vrijedi obraditi materijale za bojanje slijedećim čimbenicima:

  • Skrivanje snage (sposobnost boje za potpuno skrivanje prethodnog sloja uz minimalnu potrošnju);
  • efekt maskiranja;
  • bulk;
  • načine kako se brinuti za obojanu površinu;
  • trošak.

Ukupno trgovine nude 6 vrsta stropnih boja:

  • polivinil acetatna emulzija;
  • akril;
  • lateks;
  • silicij;
  • silikata;
  • impresivno.

Sve te boje su vodene suspenzije polimera i pigmenata, pa će se pravilno nazvati vodenom emulzijom ili vodenom disperzijom. Ali sve boje i lakovi na bazi vode različiti su po vrsti polimera, kojim se zovu boje. Također, postoji razlika u cijeni, ponudi boja i, naravno, u kvaliteti.

Dufa - najbolja sjajna boja za strop

Približna cijena za Dufa Superweiss (10 litara): 3300 rubalja.

Ova stropna boja pohvaljena je zbog svoje bjeline, svilene sjajnosti, izvrsne skrivene snage, trajnosti, izdržljivosti i razumne cijene proizvođača.

Ugodan sjaj je prioritet za većinu korisnika. Ne samo da naglašava čistoću boja, nego također pridonosi vizualnom povećanju volumena prostorije. Zato se Dufa često upotrebljava kad slikaju stropove u malim prostorijama i hodnicima.

U rasponu od proizvođača postoje dekorativni premazi koji stvaraju spektakularne uzorke na stropovima. To znači da je moguće eksperimentirati ne samo s nijansama i polutonima već i stvoriti izvorne optičke iluzije i različite zanimljive teksture na površini.

Naša ocjena: 10 bodova od 10

Svjedočanstva: "Zadovoljstvo je raditi s Dufom - sjajna boja".

Caparol - najbolja boja za strop u zemlji

Približna cijena za Caparol CapaSilan (10 litara): 3950 rubalja.

Ovo je jedan od rijetkih proizvođača specijaliziranih za silikonske boje za stropove.

Silikonski spojevi u procesu sušenja lako uklanjaju ili skrivaju manje nepravilnosti, hrapavost i pukotine u stropu. Silikonska boja Caparol može sakriti pukotine do debljine 2 mm.

Također, materijal ima visoku skrivenu snagu, pa čak i za jedan sloj savršeno slika površinu, lako se čisti i gotovo ne zagađuje, jer ima snažan učinak prašine i vodootpornosti.

Naša ocjena: 10 bodova od 10

Recenzije: "Po mom mišljenju, najbolja boja za stropove u neprikladenim sobama. Koristio sam ga za stropove u zemlji, i iako se kuća nije zimi zagrijavala, u proljeće su svi stropovi izgledali svježe oslikani ".

Dulux - najbolja mat površina

Približna cijena Dulux Magic White (10 litara): 3100 rubalja.

Dulux je najbolja stropna boja ako ste u potrazi za matiranom inačicom (ovo je proizvod napravljen u Velikoj Britaniji, jer ruske tvornice tvrtke ne mogu uvijek pohvaliti istu kvalitetu). Njegove osobine koje apsorbiraju svjetlost su tako dobre da gotovo potpuno prikrivaju sve male pogreške u stropnoj površini. Boja ima izvrsnu skrivenu snagu: dovoljno su samo dva sloja kako bi strop izgledao savršeno. Ako dodate nisku potrošnju po kvadratnom metru, ekološki prihvatljivost, širok izbor nijansi, jednostavna njega, neugodan miris i mogućnost primjene kompozicije na nepripremljenoj površini, tada postaje jasno zašto je boja toliko popularna, unatoč znatnim troškovima.

Naša ocjena: 9.7 bodova od 10

Cijena je visoka za ovu marku, a kvaliteta ruske boje nije stabilna.

Odgovori: "Nema nedostataka, osim cijene. Boja na stropu jako se suši, a već doslovno za pola sata nema mirisa u kući. "

"Halo" - najbolje pranje stropne boje

Približna cijena za Oreol Discount (13 kg): 900 rubalja.

Oreolna boja dobro se uklapa na površine i stropove bilo koje vrste, stvarajući gotovo savršenu matsku završnu obradu. Većina složenih kompozicija karakterizira visoka skrivačka brzina, osobito kada se radi o bijelim, pastelnim ili terakotnim nijansama. "Halo" u ovom slučaju nije iznimka. I još više.

Gotova prevlaka se suši brže od jednog i pol puta u usporedbi s drugim proizvođačima, savršeno se ispire i čisti. Informacije iz foruma i specijaliziranih web mjesta ističu boje "Halo" među ostalima i daje im najvišu ocjenu temeljenu na rezultatima stvarne uporabe.

Ocjena: 9.5 bodova od 10

Potrošnja koju proizvođač tvrdi ne odgovara uvijek stvarnim rezultatima.

Recenzije: "Dobar izbor po razumnoj cijeni. Slikano na staroj pozadini zora, rezultat je nadmašio sva očekivanja. "

Tikkurila - najkvalitetnija stropna boja na bazi vode

Približna cijena za Tikkurilla Euro 7 (9 litara): 2800 rubalja.

Tikkurila je odavno postala sinonim za riječ "kvaliteta" kada se radi o bojama i lakovima. Boje ove marke su sve prednosti koje potrošači traže:

  • čista boja;
  • neograničene mogućnosti bojenja;
  • trajnost;
  • prijateljstvo okoliša;
  • UV otpornost;
  • izvrsne performanse.

Tikkurila ima jedan nedostatak - cijena je visoka, ali mora biti plaćena za stvarno dobru kvalitetu. Istodobno, važno je shvatiti da se kvaliteta shvaća kao "pravi" Tikkurila, proizvod proizveden u blizini St. Petersburgu nije uvijek tako savršen.

Ocjena: 9.5 bodova od 10.

Prilikom kupnje morate biti pažljivi na mjestu proizvodnje boja.

Recenzije: "Dobra boja za strop - ne ostavlja tragove i brzo se suši".

Ceresit - najbolja silikatna stropna boja

Približna cijena Ceresit CT 54 (15 litara): 3300 rubalja.

Silikatne boje Ceresit prvenstveno su namijenjene fasadnim radovima, ali ih je također moguće koristiti u zgradi - uključujući i za stropove. Oni vole graditelje i potrošače s konačnim rezultatom, dobrom pokrovnom sposobnošću, ekološkim prijateljstvom, anti-gljivičnim svojstvima, jednostavnom brigom i trajnošću.

Boje cereta su prilično zahtjevne za bazu, a najbolje od svega pada na mineralne žbuke.

Ocjena: 9 bodova od 10

Boja "kapriciozan": samo ne obratite pozornost na bazu - i rezultat će biti nepredvidljiv.

Recenzije: "Primjena" Ceresite "brzo i vrlo jednostavno. Primijenjena je za slikanje uobičajene četke - strop izgleda sjajno. Ali morao sam patiti od žbuke. "

"Snowball" - najbolja kvaliteta u segmentu niske cijene

Približna cijena za boju SNIEZKA EKO (10 litara): 1400 rubalja.

Stropna boja ugodno iznenađena najboljom vrijednošću za novac. Pogodan za gotovo sve vrste površina, ima izvrsnu skrivenu snagu. Omogućuje savršeno kombiniranje površine različitih tekstura, što je često potrebno prilikom ugradnje suhozida na strop.

Gotovo sve opcije nisu jako otporne na vodu, ali su hipoalergijski i ekološki prihvatljive. Boje se lako zatamnjuju na željenu hladovinu. Nažalost, potrošnja boje određena od strane proizvođača razlikuje se od stvarne gotovo dvostruko, za koje "snijeg" dobiva veliki minus od nas.

Ocjena: 8.5 od 10 bodova

Odgovori: "Pokrivačka sposobnost bila je ugodno iznenađena, boja je vrlo ravnomjerno pala na strop i u jednom prolazu dobivate prilično visokokvalitetni bijeli premaz".

"Expert" - izvrsna bijela boja za stropove

Približna cijena za "Expert Washable" (14 kg): 850 rubalja.

Boje "Expert" - jedan od smjera boja i lakova tvrtke DEKART. Stropovi nakon primjene na njih proizvodi ove marke izgledaju stvarno bijele. To je za čistu i svijetle boje koje boje cijenimo majstori ukrašavanja. Stropne boje "Expert" imaju niz prednosti:

  • brzo osušiti;
  • ne gubite boju tijekom vremena, nemojte se rušiti i ne istrošiti;
  • bez sušenja nakon sušenja;
  • netoksičan;
  • izgledaju sjajno u sjaju i matu;
  • Pogodno za sve vrste površina.

Slikarstvo za nijansiranje nije uvijek uspješno, tako da je ova boja najbolje izabrati oni koji će bojiti strop bijelo. Drugi nedostatak koji su zabilježili korisnici je pretjerana gustoća. Taj se problem lako riješi razrjeđivanjem boje na željenu konzistenciju, ali ove informacije, nažalost, proizvođač ne napominje u uputama.

Ocjena: 8.5 od 10 bodova

Recenzije: "Izvrsna pranja stropne boje! Sviđa mi se jer se može nanositi na bilo kojoj površini, čak i na betonu, čak i na pozadini. "

"TEKS" - najbolja boja za strop u sobama s visokom vlagom

Približna cijena za Tex Pro (9 litara): 1600 rubalja

Boje ove marke pripadaju kategoriji vodenih, uglavnom polivinil acetata, iako postoje akrilatni lateks. To znači da je, po cijeni, materijal relativno jeftin, jednostavan za primjenu, praktički ne miris.

Slikano je TEX bojama prema njihovim katalozima, ali ova mogućnost nije predviđena za sve vrste materijala za lakiranje. Među kritikama proizvođaču najčešće se susreću: visoka potrošnja, strogi zahtjevi za tlo i nevažna stvarna skrivenost - boju se mora mnogo puta primjenjivati ​​kako bi se dobio pristojan učinak.

Pri odabiru boje "TEX" vrijedi zapamtiti značajke njege. Sve boje na bazi vode od polivinil acetata lako se isperu vodom nakon nanošenja, tako da strop koji se oslikava s njima neće se očistiti.

Ocjena: 8 bodova od 10

Recenzije: "Kada se nanosi ne kaplje i ne teče. Za kvalitetno popravljanje u Europi možda neće raditi, ali sasvim je važno bojiti strop bez skupih bez posebnih zahtjeva za kvalitetom. "

Kako odabrati najbolju boju za strop?

Visokokvalitetni popravak uvijek počinje s pažljivim odabirom materijala. Stoga, sljedeći savjeti neće biti suvišni:

  1. Pokušajte kupiti boje stranih proizvođača, puštenih iz njihove domovine.
  2. Čuvajte se krivotvorina, dakle, odaberite samo pouzdane trgovine i tvrtke.
  3. Usredotočujući se na karakteristike, uvijek razmislite o pogrešci.
  4. Za skrivanje i prianjanje, poslušajte preporuke stručnjaka.

Stropne boje - kapriciozan materijal. Ako ne želite promatrati uočavanje premaza, žutosti, heterogenosti ili ljuštenja, onda boju odaberite pažljivo, a rezultat popravka neće razočarati!

Kako obojiti strop

Dragi gospodari, recite mi iz iskustva, koja boje odabrati za strop? Postoji li visoka kvaliteta i ne skupo strop boje, razumijem da postoje Deluxe i Dyuf, ali možda postoje i jeftinije boje, ali i dobre kvalitete? Hvala unaprijed,

emulzija vode uobičajena. to je najjeftiniji. U njemu dodajte malo akrilnog premaza i ispasti boju koja nije niža od Ticurile. Moj prijatelj kemičar na sastavu rastavljao je skupe marke, pokazalo se da je to sve stare, samo ne tjelesno i u normalnoj konzistenciji, kao što sam shvatio. Za budućnost, duboki penetracijski akril je alkohol, voda, PVA ljepilo u omjeru 1: 8: 1.

boje euro 7 jeftinije i niže u kvaliteti

Delux-2500r 10 l i Dyufa-1800r 10l. Ovo nije najskuplja boja. 10 litara će biti dovoljno za strop od 30 do 40 m2. ponekad nije vrijedno spasiti. Jednom sam pokušao prodati paint Tacks prodati - vrlo hvaljen. ali osobno, ne znam kakva je kvaliteta. Idite na OB ili Leroy Talk sa konzultantima, mogu savjetovati da je jeftiniji.

Uzmite ono što si možete priuštiti, ako ne udarite muhe na stropu, bilo će trajati jako dugo.

Snažno se ne slažem. Tu je i koncept "skrivanja". Normalna boja dobro pripremljena površina može se jednom namotati. Loše, i za tri aplikacije nemojte slikati. Kad nas je kupac donio jeftiniji. Slikano dvaput i još mrlje. Dugo je to mislio za "smeće". Premda slikar nije dvaput gurnuo komad zelenog hiperka. Dakle, čak i nakon dvoslojnog premaza, "zelenilo" je napravilo svoj put.

Pogledajte boju Olympusa, gotovo domaćeg Dyufa.

Boja eurolux, kvaliteta naše proizvodnje je vrlo dobra, jer cijena nije skupo. Preporučujem.

Uzmite to na temelju akrilne, a ne lateksa, sove, Alpine ili pahuljice

emulzija vode uobičajena. to je najjeftiniji. U njemu dodajte malo akrilnog premaza i ispasti boju koja nije niža od Ticurile. Moj prijatelj kemičar na sastavu rastavljao je skupe marke, pokazalo se da je to sve stare, samo ne tjelesno i u normalnoj konzistenciji, kao što sam shvatio. Za budućnost, duboki penetracijski akril je alkohol, voda, PVA ljepilo u omjeru 1: 8: 1.

zakrpe za 1400 kantu za strop samo i to je skuplje nego pod bojom i za zidove

tex super bijeli prati

Pozdrav, Olga, nakon što pročitam što vam savjetujemo, mogu reći sljedeće: Vjerujte ljude kojima se preporuča da preuzmu boju koju si možete priuštiti, samo dođite i recite vam koje limite cijena želite da vam se boja ponudi.Kada se primjenjuje na dobru površinu i + pravilan rad, to je garancija kvalitete, a žuriti među cijenama je skuplji. Na primjer, 10l jeftini-40m2 i 10l skupo-80m2.

Kopolimerna lateksna boja, Tikkurila Euro 2. Ekonomska serija boja za stropove i suhe sobe. Latex boja na bazi akrilnog kopolimera Tikkurila Euro 7 Economy series boja za stropove i suhe sobe. Posljednja boja više otporna na pranje.

Bolje je uzeti boju koju će slikar narediti, budući da je navikao raditi s njom i zna što očekivati.

Obavijestite dobru boju (bijelo) na stropu.

Molimo vas da savjetujete dobru boju na stropu! Dvije vrste stropova - monolitni beton (rotband, LR + vetonit s shitrokom), a drugi tip - suspendiran, kit s GWL mrežom.
Čuo sam da postoje takve boje koje spašavaju od malih poplava. A to se nije pojavilo pukotine na GVL-u.

Ne spremam se na materijale, volim kupiti pravi, čak i ako je skuplji materijal, nego žaliti što je spasio nekoliko tisuća.
Dok sam radio popravke, shvatio sam da je trkaći bend vozio, bio je vokoton, shitrock, Ceresit CT-17 primer, ali u bojama moje znanje je nula, na žalost, sve je nada za mudri forum.

Molimo vas da savjetujete dobru boju na stropu! Dvije vrste stropova - monolitni beton (rotband, LR + vetonit s shitrokom), a drugi tip - suspendiran, kit s GWL mrežom.
Čuo sam da postoje takve boje koje spašavaju od malih poplava. A to se nije pojavilo pukotine na GVL-u.

Ako odaberete pravi materijal, zašto se pobrinuti za pukotine. Postoje takve boje. Na ISS-u se koriste..

Beckerplast N 3. Švedska. Cijena je oko 4 x tisuća, kantu od 10 litara. Tlo je bolje od Dyufa ili Tifengrunt.
U svakom centru sve je to

Rad bez umjetnosti - barbarizam!

Radnik, hvala, naučio sam novu riječ, ali prije toga nisam čuo ništa osim tikkurile (a vjerojatno i 100.500 vrsta). Otišao sam na google. Google je rekao da je Bekerplast proračun boje (građanskih standarda, kako to razumijem) i nesavršeno bijele, jer dizajniran za nijansiranje. Tada ću tražiti nešto drugo:

  1. Je li ispravna boja lateks boja?
  2. 50 m2. koliko litara vam je potrebno?

Kako slikati koliko slojeva? Što je bolje, ili u dva sloja ili u tri.

PS. 90% samih popravaka (zahvaljujući forumu), ali umoran. Putty je angažirao majstora, ali on je ljubitelj odluka o proračunu, savjetuje me da rastegnem tkaninu u kupaonici, dugo mi je rekao da je izdanak bolji od leta, a onda je konačno pustio da se "skrati" jer je to jeftiniji. Stoga sam odlučio dobiti mišljenje o boji od javnosti.

Preporučujem za silikonsku silu Rauf 9l u Leroy 1200r. - vodootporna, meka, bez mirisa.
Također sam pokušao Dulux kuhinju sjajan i mat. Rauf je deblji, neproziraniji - polagano manji, bolji, čuvajući se duže, ugodnim za bojanje. Dulux je manje neproziran i skup. Rezultatima slikanja tih boja nema razlike.
Došlo je do velike poplave, a Rauf i Dulux su ga štrajkali - nema tragova, ali sam prije betoniranja nanio beton i štitove vodootpornim premazom.
Pokušao sam na obroncima tikkurila euro 20, to je gore od Duluxa. Tikkurila i bekerplast nisu vodootporni.

frominfotek je napisao:
Molimo vas da savjetujete dobru boju

OlegI, prednji silikon - Jeste li slikali njezinu sobu?

frominfotek je napisao:
Ne spremam na materijale.

Tada možete savjetovati Benjamina Moorea, "boju za lutke". U smislu da oprašta pogreške neiskusne primjene i ima dobru bujnu moć.

frominfotek je napisao:
Molimo vas da savjetujete dobru boju na stropu!

TIKKURIKA Harmony. Banka od 2,7 litara u regiji od 1700 str. Naglasit ću, prema jamstvima konzultanata za boje, koji me savjetovao o ovoj boji i uvjerio sam se da je jednom zamišljeno oslikavanje, ne bih gledao u smjeru ostalih. Kao rezultat toga, ja osobno volim Gloria.

Hvala vam! Mislim da sam odlučio što trebam: lateks (kao što ja razumijem, ovo je najbolja vrsta boje) je duboko mat. Može biti malo plavetnilo. I zadržati poplave. I sama bez mirisa.

Još uvijek nije jasno što boje "tri", "sedam", "dvadeset". Zašto različiti proizvođači opskrbljuju svoje proizvode s istim brojevima?

waw0375, a ovaj Benjamin Moore prodaje se u Leroy (ili gdje ga kupiti)? Pa ipak - što točno Murr uzima (vjerojatno nisu jedina vrsta proizvođača)?

frominfotek je napisao:
Još uvijek nije jasno što boje "tri", "sedam", "dvadeset".

tip, kao VAZ-2110, VAZ-2101))))

frominfotek je napisao:
Hvala vam! Mislim da sam odlučio što trebam: lateks (kao što ja razumijem, ovo je najbolja vrsta boje) je duboko mat. Može biti malo plavetnilo. I zadržati poplave. I sama bez mirisa.

Još uvijek nije jasno što boje "tri", "sedam", "dvadeset". Zašto različiti proizvođači opskrbljuju svoje proizvode s istim brojevima?

Kakav je marketinški tečaj nit... 15 godina samo s suvišnim dyufovskyom, oko 4 tisuće za 10l kanta.. i ne brinem, sretna sam i mislim da je pogrešno eksperimentirati i pokušati nešto novo. i više, više ove lateks boje, više "guma" je, to je, s jedne strane, to će dobro oprati, a s druge strane, to će popraviti, će ukloniti film.

frominfotek je napisao:
Molimo vas da savjetujete dobru boju na stropu!

kao što je ovaj "> slikano padinama.. Želim reći da je neusporedivo lakše slikati nego Tikkurila Harmony, koja je slikala padine u drugoj sobi.. Beckers pokriva površinu u dva sloja, oprašta ne-boje duž samog okvira, to jest, jednostavno sam premazala bojom, s namjerom da se pokrije s drugim slojem.. ali kad sušenja nije vidjela ni najmanje tragove toniranja i nije primijenila još jedan sloj.. Pa, nema tragova valjka, pokazalo se da je idealna površina.. I preko Harmony-a teško i dugo skoro s tamburinom je plesala kako bi postala prihvatljiva og površina.. 4 puta naslikao.. kupio u Merlin 2 boce od 0,9 litara na 690 rubalja po drugom.. banke neočekivano za mene je bio netaknut, nije očekivao sam da će se dva sloja biti dovoljno..
Pa, s vlažnom krpom možete obrisati ovu boju, također nema trag. uopće, jako mi se svidjela..

Akrilna boja za stropove Olecolor - Vrijeme je da obojite strop!))

dostojanstvo

mane

detalji

Akrilna boja za Olecolor stropove uhvatila je oko trgovine hardvera kad su tražili posve različite stvari. Ali kantu za boce bila je tako uredna, mala, 1 kg, da odluka o zatrpavanju stropa u kuhinji nije ni u jednom trenutku. Zašto ne osvježiti kuhinju dok je toplo? Rekao je i učinio, kantu za boce otišla je kući s nama.

Bijeli svježi strop uvijek je dobro vidjeti. Štoviše, to nije skupo za bilo koji novac, ali takva kantica košta samo 95 rubalja, ili na vrijeme. Osim toga, proizvođač obećava da se neće ukloniti. I meni se posebno sviđa. Vrijeme sušenja boje na sobnoj temperaturi ne prelazi 1 sat. Da biste stavili drugi sloj ne ranije, prvo će se sušiti, znači u 6-8 sati.

Boja disperzije vode ne predstavlja nešto neobično. Pa, boja i boja, dobro se slažu s prvim premazom, a pokrovna sposobnost joj je doista dobra, kako je obećavala. A konzistencija je normalna, kao što bi trebala biti, nije gusta, ne tekućina.

Ona ima zajamčeni rok trajanja od 24 mjeseca. Pakiranje se događa i 3 kg i 7, i više, to je prikladno za koga je potrebno. Pa skriva manje pogreške, i to je ono što je bilo potrebno od nje.

Možda biste trebali osvježiti stropove do ljeta? Slobodno preporučujemo!))

Pomozi mi da odaberem boju za strop

Posted by makdak, 9. siječnja 2010. u radu sa suhozidom

Istaknuti postovi

Da biste objavili poruke, stvorite račun ili se prijavite

Morate biti registrirani korisnik da biste ostavili komentar.

Stvorite račun

Prijavite se u našu zajednicu. Vrlo je jednostavno!

Prijavite se

Već imate račun? Prijavite se na sustav.

Ili se prijavite s jednom od tih usluga.

Preporučuje Google

Naše preporuke

Pištolj za montažu plina HILTI GX 120

Sano je objavio članak u članku Instrumenti i oprema, 11. ožujka 2012. godine

Domaće kućište na mlinu za dijamantnu čašu ili četku

FugenFührer je objavio unos u blog na FugenFührer Blog, 13. veljače 2017, blog entry

Instalacija stropne ploče

andral je objavio temu u stropovima od gipsanih ploča, 17. siječnja 2005., teme

Ispitna ispitivanja pile su SCW 22-A i SCM 22-A

Sano je objavio članak u članku Instrumenti i oprema, 24. prosinca 2012. godine

Bežična čekićna bušilica TE 30-A36

Sano je objavio članak u članku Instrumenti i oprema, 29. travnja 2013. godine

Kako smanjiti šarke u unutarnjim vratima.

Sano objavio članak u školi za popravak, 15. lipnja 2007, članak

Kako najbolje napraviti pregradu od gipsanih ploča

Sander je postavio temu na temu Work with Drywall, 3. ožujka 2005. godine

Vikendica u šumi: kao umjetnik, Igor Shubin pretvorio je šumarski trag. Layfkhaki za ljetne stanovnike

KGB je objavio članak u Country House, Dacha, u utorak u 08:49, članak

Stropna boja koja je bolja recenzija

Neke kozmetičke recenzije. SP: okupljanja

1. Boja Crvenkasto-plavuša iz Du_Foxa [link-1] je rijedak udarac, što je plavuša. - boja duhanske kaše iz pepeljare)) i đavao me je natjerao na razmazivanje (i općenito pitanje - kao što nisam pročitao recenzije? kao što kažu - a stara žena je prorukha)) - točno tjedan dana prije toga, savršeno je poravnala boju s Estelle bojom (imamo na olga84, moramo se prijaviti). Ispalo je dobro pa bež-plavuša bez znakova žutosmeđe. Sada ne znam kako će se boja spustiti nakon zadivljujuće crvenokose plavuše.

Odmor u Karelia i Murmansk: Ljeto 2016. Dio III. Kizhi.

Znamenitosti Karelia: slap Kivach, sanatorij "Marcial waters", Kizhi pogost
. Trijem je prilično visok, s prekrasnim pogledom na zaljev. Čuvar je otvorio vrata, išli smo unutra. U maloj dvorani nalaze se zgrade s poviješću gradnje, kratku povijest regije Kondopoga. Sljedeća - blagovaonica, prostrana i svijetla soba, rezbarene klupe sa strane i dva potpornoga stupa u sredini. Stupovi zanimljivog oblika, njihovi obrisi podsjećaju na ljude s mišićima napete ispod težine stropa. Obojeni su, ali ne i kemijskim bojama, ali prirodnim bojama - prirodnim bojama koje se temelje na borovnicama, močvarnom okeru, pijesku i glini. Župljani su se okupili u blagovaonici - ne samo za vjerske svrhe, već i svjetovne poslove za odlučivanje. Iconostasis Crkve Uznesenja u Kondopogi. Apsida oltara - ovdje je petostruki ikonostas i strop.

Strop u kupaonici. ekonomija

Suspendirani / suspendirani / spušteni strop? Što je bolje za kupaonicu? Ako netko stavlja, podijelite svoja pojavljivanja.

Što nam je žao nakon popravka? Prikupljanje pogrešaka. 4. dio

Prvi dijelovi: [link-1] 90. I dobio sam gumicu i zglobove na osnovnim pločama. užasno ne voljeti. Čini se da odgovara boji. I moja sestra ih je imala u istoj kolekciji - oni su praktički nevidljivi. 91. Ručke za vrata s oštrim kutovima - s vremena na vrijeme netko ih dodiruje rukom ili nešto drugo, boli i odjeća se suzu. 92. Vinilna pozadina za slikanje Ukrajinski proizvodnja - u jednoj sobi glupo zaglavi - užas, užas! u drugoj, Nijemci su super. 93. Ne bi ušla s nedovršenim.

Skupite recenzije o božićnim drvećem 2011.

Takav obećavajući naslov „Božić NAUSHAHSTOYANIE” pojavio se u stvarnom svijetu „naushahOTSTOYyanie” (((Cure, ako ste još uvijek pitate, kupiti ulaznicu ili ne, bolje tražiti alternativu. Djeca ne razumiju priču (rastegnut), odrasla dosadna (stvarno spavaju ljudi). Ukratko, prvo užasno zaljubljena u ormar i sve, ispunjena sve stepenice i hodnik, a zatim gledati play lutke lutaju pozornici sa singlom „šperploča” fraza, a ponekad i pjesme. No ekstravaganca Iskor, odmor u.

Strop je led. ili neki drugi :). ekonomija

Recite mi, koji je vaš strop u spavaćoj sobi? :) imamo redovnu, bijelu boju 9 je nešto bijelo :)). Sada se pripremam mentalno za popravak i mislim, možda, da se napetim? imamo tako veliku sobu, u principu, volim, ali kako je eko-prijateljski za spavaću sobu? ili obložene suhozidom? i ako je napetost, onda bijela ili boja? Pogledao sam stranice, čak možete organizirati zvjezdano nebo :) *** Tema je premještena s konferencije "O vašem, o djevojci"

Wi-fi beban monitor za Android. Što je bolje? Trebate recenzije.

Imam poteškoća: kupiti video majmun, a ne jednostavan, ali digitalni, da radi od wi-fi, Androyd je instaliran na telefon i tablet. Koja je babysitter prikladna?

Kako izolirati kuću: tople se prozore i vrata. popravci

. Prema stručnjacima, najčešći uzroci gubitka topline u stanovima i privatnim kućama curi prozorskim i zglobnim vratima, vanjskim zidovima (posebno u montažnim kućama), podovima na prvom i stropovima ili krovovima na najvišim katovima kuća. Zona s kojom su glavni gubici topline zgrade zabilježeni su crvenom bojom. Nije uvijek potrebno vrijeme i novac za složenu izolaciju cijelog stana, osobito na podu, stropu, zidovima i prozorima, a nije uvijek neophodno. Istraživanje je pokazalo da većina stanovnika koji žele izolirati stan očekuje da će povećati temperaturu ne više od 3-5 stupnjeva. Postoje neki jednostavni načini za to. Visokokvalitetno brtvljenje prozora i vrata će uštedjeti do 5% topline, au nekim slučajevima i povećati prosječnu temperaturu u prostoriji za 3-4 stupnja. Za to h
. Nanesite pjenu na 1/3 dubine praga, dok se osuši, povećat će se volumen za oko dva do tri puta. Ako je položaj zglobova vertikalan, najbolje je početi s radom odozdo i postupno se pomaknuti prema gore. Nakon nanošenja pjene, posipajte je vodom. Puno se stvrdnjavanje pjene javlja nakon nekoliko sati. Nakon otvrdnjavanja pjene, odstraniti višak i liječiti zglobove s brtvljenjem ili bojom ili ga zaštititi s platelle - inače u roku od godinu dana pjena će početi pucati i raspasti. Važno je znati da, kada se širi i stvrdnjava, pjena stvara prilično velika stresa. Stoga, ako su praznine ispunjene pjenom dovoljno velike (više od 10 mm) ili da okvir vrata nije dovoljno krut, tada se pjena može deformirati tijekom stvrdnjavanja.

A tko je obojio zidove? i tko nema bijeli strop? ekonomija

Mama kaže, bijeli strop u sobi će se slomiti, nudi malo karirirovat, koja boja ne zna, pokazati, ako netko uspije? gleda pozadinu u Leroy, veliki izbor, ali vinil, miris i blestyat..chitala koji emitiraju štetne tvari, tako da misli o slikarstvu, ali opet, boje ne mogu birati, ja volim sve boje :) Soba Bright, 20 kvadrata, namještaj svjetla, čak je i misao rođena kako bi slikala drvenu pregradu i kutiju za boju, tako da je još lakša, prozračnija, pohvaliti.

Mislite li da mogu pokleit sam strop? ekonomija

Ima li itko iskustvo? Shvatio sam da ću se diviti mojoj staroj tridesetgodišnjoj osobi do kraja života, nemam dovoljno novca za zaposliti ljude cijelo vrijeme, ja sam ga uzeo i čini se da nema prostora za suzbijanje namještaja, ali tijekom dugog razdoblja nema djece. Nikada nisam pokušavao staviti kist. Možda samo pokleit, strop je normalan, male rupa na nekim mjestima. Zidovi nikada nisu zalijepljeni, sklupčani, betonirani, obješeni s dječjom kreativnošću. Ako je netko sam učinio, recite nam kako najbolje lijepiti, metode, ljepiti. Pozadina će biti.

pozadina do stropova? ekonomija

Ili bismo li ostavili malu traku razrezanu? Sjećam se da neke od ovih akcija mogu vizualno povećati visinu moje niske (2.50) sobe. Ali koji? I još jedno pitanje. Stavi li stropni podnožje samo na savršeno glatke zidove? Prijatelj ovdje mi je rekao da ako u čitanju ima nekih izbočina, on će ih naglasiti. Je li to tako? I još više. Je li netko zalijepljen pozadinu izravno na beton? Kako si to učinio? Hvala unaprijed za sve povratne informacije!

Obojeni stropovi. ekonomija

Je li itko obojio stropove bojom u boji? Jeste li zadovoljni? Kako boja u boji izgleda na stropu na visini od 2,65 m? U kuhinji smo obojali stropove žutom - izgleda jako dobro. U dječjem vrtiću želio sam napraviti plave stropove boje jasnog neba - ne mogu odabrati boju. Na nijansiranom stolu napravili su blijedoplavu boju, a na stropu boja počela izgledati sive, dodali su plavu shemu boje, a na stropu ispada tamnoplava boja, ružna. Je li pogreška u izboru boja za nijansiranje, ili.

Savjetujte dobru boju za stropove! ekonomija

Potrebna je bijela akrilna boja za stropove. Savjetujte, pliz, dokazane tvrtke! Znam Tikkurillu, Dyufa, Dulux. Koji je najbolji? Ili postoje li druge tvrtke? hvala ti

Što pokriti strop? ekonomija

Naši su nam radnici rekli da kupujemo vodenu emulziju (ili kako se sada zove) za strop. Zove se Dyufa. Cijena 1250 za 10 litara, trebamo 20. Je li dobro? Ili postoji nešto jeftinije i bolje? Pretraživanje nije pronađeno..

bojanje tonova. ekonomija

Veseli se trenutak odabira boje :) I tko ima iskustva, kako se to događa? Postoje li zamke? I jedno takvo pitanje je, bi li bilo programa za odabir sheme boja na i-netu, ja bih ga snimio unaprijed, želim ga pokušati ispisati na pisaču u boji i napraviti takav kolaž za svaku sobu.

Koji strop je bolje? ekonomija

Reci mi što je bolje napraviti strop u sobi? Mislim na napetost, ali nisam siguran do kraja. Pomoć.

O bojama BIO K aP: žaliti se i pitati za savjet.. SP: druženja

Odlučio se bojati isto. Prije toga, kosa nije bila obojana, sve je bilo u redu, ali se pojavila siva kosa. Tako sam to učinio! I nije loše, ipak, sve je otišlo. ali kad je vrijeme da se opere bojom, ugasili su HOT WATER. A čak i ovo je pola nevolje, sivo je obojano, ali. nije sve! Svakako je postalo manje (imalo sam malo), ali neke se dlake mogu vidjeti: (((boja se nije promijenila (pokušavala sam se približiti vlastitoj).Iako je kosa vrlo lijepa i sjajna, boja.

A Estel, ovo je kvalitetna boja. Moda i ljepota

A Estel, je li to dobra boja ili tako - tako? Pročitane recenzije, kao što je brzo isprati? Uglavnom se bojim, trebam nešto otpornije. Boja je tamna. *** Tema je pomaknuta s konferencije "SP: Sittings"

Povratne informacije o osnovnom kovrčanju.

Svjedočenje iz nikituka67: art 59 * 70 art h103 * 01 "Dok je cijeli svijet, uključujući i mene, slijedio vijesti u Ukrajini, zaboravljajući na moju osobnu ljepotu, profesionalne tehnologije za oblikovanje kose također nisu stajale., pozivajući se na omiljenom Optoloveru i vrlo dobar čovjek i Orgu Smexfamily pretvara u svom prijedlogu davno, svi prvi ljepota Optolovera kupio najnaprednije uređaje za slaganje, dok sam navijao za Ukrajinu i bio.

Postavljanje ljepljivih pločica na površinu stropa.

Prije nego popravite strop i zalijepite pločice, trebali biste odrediti njegovu količinu. Prvo, izračuni trebaju biti učinjeni s olovkom, nacrtati uzorak polaganja od sredine stropa do ruba. U ovom slučaju, popločani redovi koji se nalaze blizu zidova trebaju imati istu širinu. Strop treba biti pripremljen, ukloniti stare boje i pozadinu s površine, kako bi se popravile pukotine uz pomoć punjenja kit. Priprema uključuje čišćenje, izravnavanje i podizanje stropne podloge. Postoje neke vrste pločica.

Recenzirao / la je mama kćer - korejska kozmetika.

Svi Kornik kupuju u optoloveru. Odmah se ispričaj. Napisao puno.))) Povratne informacije o korejskoj kozmetici. Prvo o sebi. Kosa ramena (sada 10-15 cm ispod ramena). Kosa je prilično debela, ali tanka, nasumično kovrčava. Sušilo se suši i teško oštećeno ljetnim odmorom. Tražili su liječenje, nisu odrastali od kraja i odustali. Koža je jednom bila masna, sada je miješana, zahtijeva jaku hidratizaciju. Pori su vrlo opsežni, vrlo često.

Trudnoća i kućanstva: boja za kosu, mobilni telefon.

. Prvo, to je neprikladno, a drugo, primijenit ćete boju duže od frizera, što znači da ćete duže udisati neugodan miris. Ako i dalje morate bojiti kosu, onda budite sigurni da provjetravate sobu i da nose rukavice. Koristite boju bez amonijaka ili s minimalnim sadržajem. Prirodno se temelji boja najprikladnija, mnogi od njih danas, a to nije samo uobičajena kana i basma. Ako trebate bojiti preko sive kose, a prirodne boje su neophodne, pitajte frizera ako ima trajne boje s drugačijom, manje štetnom tvari od amonijaka. Kupite boju za kosu samo od poznatih proizvođača, oni bi trebali biti znak da je tvar prošla dermatološku kontrolu. Ako radite frizerski salon.

Bojanje akrilnih boja platna. Marya, ljubavnica.

Molim vas da pokažete posao, gdje ste koristili bojanje platna s akrilnim bojama i doista potrebne povratne informacije - volio sam to, nije mi se svidjelo, bilo je prikladno izvezati ga na takvom platnu. Planovi djela, ovaj set je prekinut, pa ću sam ga slikati. Na njemu se oslikava dio platna, a dijelom će se vezivati ​​i ovaj slikani platno. Po mom mišljenju, bojanje bi trebalo biti takvo da platno ne postaje sjajno i nije pokriveno filmom kroz koji će biti teško izvezati. Ja obično piskavam.

Savjetujte stropovima. ekonomija

Molim vas, obavijestite me o marki jeftinih stropova i, naravno, instalatera, možda netko može podijeliti svoje dojmove o rastezljivim stropovima, koji su bolji u sobi i koji u kuhinji. inače sam nešto pokopao u informacijama *** Tema je premještena sa konferencije "SP: sit-rounds"

opoziv

Omega, [email protected] 15. 08. 2015. 09:35:55 ​​Olga, dobro poslijepodne! Još jednom želim vam izraziti svoju zahvalnost. Strop je izgledao izvrsno. Svi su oslikani. Nema nedostataka. Hvala ti. Poslano od [link-1]

Stropni strop ili bjelilo. ekonomija

Picks popravke, u velikoj prostoriji definirano da će izbijeliti, imaju tendenciju da kovači i dijete i ne znam je li bolje nit od druge, a ne kreč, a kuhinja i kupaonica s hodnika - Ne mogu zamisliti što bolje, praktičnije Može li savjetovati? Zahvaljujući svima koji su odgovorili.

Nadogradnja za strop. popravci

. Pa, ako je samo pozadina pala, inače će se boja početi raspadati sa stropa i, bacajući ga bliski pogled na nju, otkriva nepravilnosti koje nitko ne može ukloniti. Takvo razočaranje poznato je ne samo stanarima nego i dužnosnicima iz ureda, te posjetiteljima javnih ustanova. Uostalom, strop je najvažniji dio područja, a njegove nedostatke ne mogu biti skrivene ispod tepiha. Tajna neće postati očigledna i, međutim, zašto ih ne bi sakrili? Sada, onda, kada možete koristiti montiran ili n.
. Za nas su relativna novost, budući da su ih počeli koristiti u 90-im godinama, zajedno s drugim otkrićima koje su donijeli na svoj prirođeni tlo pomoću europskih popravaka. Iako je u Europi istovjetna stropna strepnja pojavila samo sredinom 60-ih, odmah osvajajući cijeli zapadni dio. Ali koliko je istina izjava da je sve što je novo zaboravljeno stare? Ispada da su se stropovi koristili u davnim vremenima - u Egiptu, Grčkoj i Rimu. Da, iu Rusiji, iako puno kasnije, možete ih pronaći i tragove. Dovoljno je otvoriti "Tečaj ruske povijesti" V. Klyuchevskog: "Do kraja života Petar je ostao vjeran navikama starog ruskog čovjeka, nije volio prostrane i visoke dvorane i izbjegavao se u inozemstvu.

Izlet u Kazalište Bolshoi. Blog korisnik jasper na 7ya.ru

Zahvaljujući Leri, ove smo godine uspjeli ići na izlete oko Bolshoi kazališta. Nezaboravan pogled! (Sorry za kvalitetu fotografija, na žalost, moja kamera je nemoćan prenijeti ljepotu ((() datum osnivanja Boljšoj teatru smatra se 28 ožujka 1776, kada Urusov princ dobio „povlasticu” za održavanje predstava, zamaskiran, lopte i ostale zabave za razdoblje od deset godina, potpisao je Katarina II. Otvaranje kazališta održalo se 30. prosinca 1780. godine. Zgrada kazališta.

K * A * N * A * D * Recenzije. Blog korisnik batoshenka na 7ya.ru

Na ovom vrhu, molim sve sudionike da ostavljaju povratne informacije o odjeći koju proizvodi K * a * n * a * d * a. Zainteresirani ste za temu kvalitete i dimenzije. Također, neće biti suvišne informacije da bi se moglo dodati nešto korisno za jedan ili drugi model. Hvala vam!

Pozivam žene da kombiniraju slobodno vrijeme i poznanstvo.

[Link-1] Ženski film: analiza s komentarima. Ovo je sjajno! Kino s komentarima. Što je to? Pri gledanju filma se koristi kao praktični obrazovni materijal, koji se bavi u cijelosti, ili kao pojedinačne scene. Pomaže razumjeti, živjeti i riješiti one situacije koje vas zanimaju. • Koji je glavni lik sad radio? • Koji ste ciljevi postigli, kojim sredstvima i koliko je učinkovit? • Pro i kontra od počinjenih radnji. Što mogu poduzeti za sebe? IZBOR FILM ovdje [link-2].

Usisavač robotom s Ali - pregledom.

Želim vam ispričati o usisavaču s aliexpressom.. Imam to točno za mjesec dana, uzimajući u obzir novu godinu brane. Bilo je dobro pakirano, a nije bilo oštećeno prilikom isporuke. Težina s kutijom od 5 kg. Vrlo dobro apsorbira čak i najmanji pik. Uključeni su dodatni četkica, zamjenjivi HEPA filtar, punjenje, daljinski upravljač i virtualni zid. Možete programirati da svakodnevno čišćenje istodobno odaberete iz četiri programa čišćenja. Ono što mi se sviđalo: - obrađuje čak i dugu kosu i kosu za kućne ljubimce.

Bijeli i ravni. popravci

. Za obradu jednog četvornog metra, oni će trajati od 150 do 250 rubalja. Imajte na umu da cijena obično uključuje materijale. Sada je strop spreman dobiti konačni izgled. O uljnoj boji već je rečeno - ta se mogućnost čak ni ne razmatra. Bolje je koristiti boju na bazi vode ili disperziju vode. Prednost ovog potonjeg je trajnost. Ona "dopušta" da se opere do 2000 puta! Osim toga, gotovo ne apsorbira duhanski dim, a strop ostaje čist za dugo vremena čak iu apartmanima teških pušača. Količina od dvadeset kilograma (od 200 do 400 rubalja) dovoljna je za 80-100 četvornih metara. Uvoz boje je dovoljno da se stavi u dva sloja, ruski je bolji.

Priče boje. dekoracija

. Bilo koji od nas može točno razlikovati toplu boju od hladnog i, usprkos svakom feng shuiju, shvatiti da ne bismo trebali slikati spavaću sobu ljubičastu-crvenu i, na primjer, napraviti kuhinju sterilnu bijelu. No, svaki put, nakon što ste odlučili obnoviti svoj dom, provest ćete puno vremena ispred obojanih obožavatelja u prodaji boja, pokušavajući zamisliti kakav će vaš koridor izgledati, oslikani, recimo, u "orijentalnim začinima" ili čak hladnjima.
. Više mutne nijanse hladnih boja donose sofisticiranost i formalnost, što im omogućuje da se koriste u tradicionalnim i avangardnim interijerima. Različite kombinacije boja mogu napraviti istu sobu dobrodošlicu ili formalnu, toplu ili hladnu, pozivajući se na odmor ili rad, skladnu ili disonantnu. Boja može, poput čarobne štapiće, vizualno povećati malu sobu, smanjiti namještaj, vizualno podići ili spustiti strop. Cvijet sedam boja? Važno je razumjeti kako se boje kombiniraju. Da biste postigli željeni efekt, možete koristiti tri osnovne sheme: jednobojni, jednobojni i kontrastni. Jednobojna shema koristi nijanse samo jedne boje. Može biti bilo koja boja, a za oživljavanje se koriste varijacije jedne nijanse različite zasićenosti.

Umivaonici za kuhinju - jasle kupca. U kuhinji

Kako odabrati sudoper?

Djevojke, ali što je još bolje od Shellac ili Gel Polish?

Ovdje ne mogu odrediti

"Pravo" rolete. unutrašnjost

. Ovdje postoji nekoliko opcija. Opcija jedan: sjenila su montirana u prozoru otvora. U tom slučaju, soba izgleda veća, ali prozorska vrata će zauzeti lamele i vaši omiljeni cvjetovi morat će se premjestiti na drugo mjesto - jer lamele moraju slobodno rotirati. Druga mogućnost: blindovi su pričvršćeni na zid iznad prozora (kao zavjesa za obične zavjese) ili na strop. Tada je prozor otvoren u cijelosti, a cvijeće na prozoru može ostati. U svakom slučaju, prije kupnje, preporučljivo je pažljivo vidjeti hoće li cvjetni lonci ne ometati otvaranje i zatvaranje roleta i rotaciju letvica (prozorski prolaz, baterije itd.). Prije pomicanja letvica moraju se zakrenuti okomito na prozor. Ako to nije učinjeno.
. Osim toga, možete poduzeti kreativnu inicijativu i ukrasiti sjenila - bojite sjenila sa svijetlim bojama ili slikati zavjese zavjesa u različitim bojama. Da biste dobili izvornu efekte teksture, nanesite boja krpom od spužve ili tkanine; vrlo je prikladno koristiti sprej za prskanje. Boja na bazi vode je dobra za slikanje sjenila, ali bolje je premazati zaštitnim slojem na vrhu. Slikovni algoritam pomoću pištolja za raspršivanje kao što je: S obzirom na ukupan broj letvica, odredite koliko željeznih traka želite bojiti u svakoj boji i koliko vam je potrebno ostaviti neobojene. Slijedite upute proizvođača, poništite kabele i uklonite lamele. Proširite novine na podu, postavite letve i osigurajte prostor u kojem radite.

Teritorij ljubavi. Dječja soba Zidovi i strop

. Ali ovdje dolazi preporuka: pokušajte ne bojati niti bojati ništa u dječjem vrtiću: ni zidovi, ni stropovi, niti namještaj, niti pribor. Sintetička otapala - ksilen i toluen - brzo isparavaju, idu od laka i boje izravno u pluća djeteta. Ne treba zloupotrijebiti ljepilo, čiji sloj mora biti tanak i uredan. Dakle, strogo je zabranjeno montirati spuštene stropove u dječju sobu, za dobru kvalitetu jer će obilni ljepljivi spojevi i dalje "šaliti" štetne tvari u zrak. Iz istog razloga, u dječjim sobama ne koristite Nastju.
. Dakle, strogo je zabranjeno montirati spuštene stropove u dječju sobu, za dobru kvalitetu jer će obilni ljepljivi spojevi i dalje "šaliti" štetne tvari u zrak. Iz istog razloga, dječje sobe ne koriste zidne ploče, koje su izrađene od sintetičkih materijala. Zidovi i strop. Vlaženje je idealno za strop: redovito "diše" i dobro upija vlagu. Potrebno je zalijepiti samo preko zidnih papira. Filmovi sa sintetičkim obloge (npr, vinil, polivinil klorid, ljepila) nisu pogodne, usprkos njihove otpornosti na buku, vlage, abrazije, itd sve njihove prednosti su prešli u takvim pozadine ispuštati zrak dvostruki komplet otrova:.. ne samo " njihove "monomere (vinil klorid.

Uvođenje komplementarne hrane: kaša. Redoslijed uvođenja žitarica.

Uvođenje komplementarne hrane: kaša. Naručite uvođenje kaše

Kako sam rastao kosu. Njega kose

. Kupio sam par čašica, gumenih vrpci i klinova. I ujutro je postalo lakše, ništa nije bilo potrebno polagati, on je nešto rano na glavi i trčao. Šampon je, međutim, počeo mnogo više ostaviti, ali. ljepota zahtijeva žrtvu. Dobio sam najbolji kompliment od mlade damke koja me dugo nije vidjela: "Tako dobro ste učinili, da ste rastali kosu, bolje ste." Htio bih podijeliti svoje osjećaje s onima koji odlučuju slijediti moje korake. Izaberite svog učitelja. U Moskvi, kosa za "nove" vruće tehnologije može se povećati za 300-700 dolara. Možete čak i za 150 dolara, ako je moguće, i želite preuzeti ulogu modela za učenje. Nemojte gledati cijenu. Odaberite osobu koju osobno imate.

Zahtjevi za osvjetljenje. Zahtjevi škole

Zahtjevi za prirodno i umjetno osvjetljenje u učionicama.
. Svjetle prostorije u učionicama opremljene su: prilagodljivim uređajima za zaštitu od sunca kao što su sjenila, zavjese od tkanine svijetlih boja, u kombinaciji s bojom zidova, namještajem. Zavjese od PVC-a nisu korištene. Kada nisu u uporabi, zavjese treba postaviti u stupove između prozora. Za doradu učionica koriste se završni materijali i boje, koji stvaraju mat površinu s koeficijentima refleksije: za strop - 0.7 - 0.8; za zidove - 0,5 - 0,6; za pod - 0,3 - 0,5. Sljedeće boje boja trebaju se koristiti: za zidove učionica - lagani tonovi žute, bež, ružičaste, zelene, plave; za namještaj (stolovi, stolovi, ormarići) - boje prirodnog drva ili svijetlo zelene; za ploče - tamnozelene, tamno smeđe; za vrata, okviri za prozor - bijela. Za.

Kosa nakon poroda: ugodna i neugodna metamorfoza.

. Treba imati na umu da je odlazak na frizerski salon uvijek mali praznik za svaku ženu. Uvijek je nešto novo, uvijek šansa da izgleda atraktivnije. I uopće nije tajna da dobrobit i dobar razvoj djeteta izravno ovise o dobrobiti i dobrom raspoloženju majke. Stoga, kada je mlada majka dobro raspoložena, osjeća se sigurnom, lijepom, atraktivnom, a beba se mirno ponaša. Pješačenje prema frizeru posebno je važno zbog činjenice da je nakon poroda često prisutno deprimirano raspoloženje, depresija i promjena izgleda pomoći će se nositi s tim problemima. Morate se unaprijed prijaviti majstoru, kako ne biste izgubili vrijeme u redu i pronašli osobu koja će sjesti s djetetom. Možete se složiti s izletom na frizerski salon.
. Drugi način rješavanja problema vremena je nazvati majstor kuće. Što se tiče frizure: od druge polovice trudnoće i do 3-4 mjeseca nakon porođaja, stopa rasta kose udvostručuje se. Stoga se nemojte bojati! Odabir boja za kosu Za boju dlake tijekom dojenja, kao tijekom trudnoće, možete, ali meke, nježne boje, obično poznate kao "toniranje" ili "sjenčanje". Naravno, postoje ozbiljna ograničenja, na primjer, za brinete koji su navikli slikati se u plavuša - ovdje je nemoguće postići željeni rezultat pomoću boje. Ali nemojte se obeshrabriti. Vrijeme za promjenu - tako vrijeme za promjenu. Zašto bi vrijeme.

Krzno: ozbiljno i dugo. Ormar Jednostavno znači dobro?

. Potrebno je čistiti kaput od krzna u posebnim suhim sredstvima za čišćenje. Nonstandardni kaputi S plastičnosti i mekoće, pleteni krzno je vrlo voluminozan i stoga će biti pravi ukras samo za vitke žene. Osim toga, proizvodi od pletenih krzna prikladniji su za zimsku vrućinu. Krzna krzna izgleda prilično impresivno, ali krzno "s kratkom frizura" ne zagrijava dobro. Obojeni krzneni kaput može izgledati vrlo atraktivan, ali kupnja je još uvijek prilično rizična - ako se ne poštuju pravila tehnološkog procesa, krzno može proliti i boja će ići na obloge, šal, itd. ako i dalje želite kupiti obojeni kaput, a zatim ga kupiti od pouzdanog proizvođača. Bolje je pohraniti krzneni kaput na hladnom i tamnom mjestu, u plavom pamučnom kućištu, koji se slobodno visi na punoj dužini, na širokoj vješalici. Prije uklanjanja krzna, pazite da je potpuno suha, inače se krzno može početi.

Zaštita okoliša. Popravak stropovi

Kako odabrati materijale za čišćenje stana u stanu
. Stropovi Svaki stručnjak će vam reći da je idealno rješenje za stropove boja na bazi vode. To je stvoreno posebno za ove svrhe. Spušteni stropovi nakupljaju prašinu koja je štetna za pluća, a rastezni stropovi mogu proizvesti fenol. Pitanje je, što odabrati, ljepotu ili zdravlje? Logično je da je u spavaonicama i dječjim sobama najbolje napraviti bezazlenu boju, a ako želite nepodnošljivu ljepotu, onda se u takvim sobama koje se najmanje koriste - dnevnim sobama, zajedničkim prostorijama i hodnicima - najbolje vrše druge vrste stropova. Ne preporučuje se raširena i spuštena stropova u kupaonicama iu kuhinji, jer toplina i vlažnost ne mogu samo pokvariti, nego i dovesti do prekomjernog oslobađanja štetnih tvari. U potrazi za ukrašavanjem vrtića, mnogi.

Obojimo zidove. Popravak Odaberite vrstu boje

. Odabir razine sjaja Nakon što odlučite o boji, trebate odlučiti koju boju želite koristiti - mat ili sjajni. Prije nego što odaberete boju s određenom razinom sjaja, odlučite za sebe kako treba biti sjajna površina i koliko je izložen. Boje s visokom razinom sjaja daju izdržljivi premaz od matirane, dodatno su prikladne za površine koje imaju veću vjerojatnost za dodir. Tradicionalno, boje su podijeljene u dvije velike kategorije prema sjaju: mat za zidove i sjajno ili polusjajno za drvo. Na ruskom tržištu, većina proizvođača nudi boje s različitim razinama sjaja: mat, polu-mat, svilenkasta, polu-sjajna i sjajna. Matt boja je bolja od pol.
. Opaque boje apsorbiraju svjetlost i skrivaju hrapavost površine. Boja matskih boja izgleda podložnija i mekša. Sjajne boje su reflektirajuće. Sjaj sjajnih boja čini ih svjetlijim, svjetlijim i bogatijim. Svilenkaste boje dodaju toplinu i dubinu u prostoriju. Odabir vrste boja Vodenbale boje sadrže vodu umjesto otapala i često se koriste za bojanje zidova i stropova. Oni se obično nazivaju emulzivnim bojama. Akrilne boje sadrže akrilne polimere kao glavni sastojak. Zbog ovog sastava, oni imaju slab miris i brzo se osuše, tako da ćete vjerojatnije moći koristiti sobu u kojoj je napravljena mrlja. Takve boje lako se nanose, ne prskaju i ne stvaraju pruge. Učinjeno je.

Savjeti za prljavo i čisto. čišćenje

Potaknuti red u kući
. Nijedna normalna osoba ne može čistiti ovo bogatstvo, stoga je bolje da ga potpuno odustanete. Nema bedara - bez problema. Jeste li umorni od donošenja reda na noćnom ormariću u hodniku, kronično napunjeni ključevima, rukavicama, žlicama za cipele, četke za kosu, starim novinama, Christieovim knjigama itd., Svakodnevno? Nemojte gubiti vrijeme na uklanjanju krhotina i živaca stalnim prigovorima kućanstva - otkazati noćni ormarić! Nema mjesta za sigurnost.

Koje boje bojiti kuću? Vikendica, vrt i vrt

Mnogo boja, kojega biste trebali odabrati, recite mi? Možda je netko oslikao prošle godine i ostao vrlo dobar. Kuhinja kuhinja 1-kata, drvena.

Nadam se fotografijom - Pregled stropova. SP: druga roba

Tako smo jučer stavili stropove) postoje mnoge prednosti) Pozvali smo u popodnevnim satima, mjerač je stigao u srijedu navečer, a petak smo do 9 sati već "ispirali") stavili na površinu od 7,2 u sjajnim kuhinjama - ispostavilo se 5 puta jeftinije nego u ostatku mjesta, (ako nisam u zabludi, od sedam do osam tisuća - imamo 4 kutaka, 2 cijevi, jednu rupu za lustera :) dječaci TOR-a pažljivo su to napravili, uz dodatnu naknadu još imamo staru prekinutu žicu s lustera - konačno sami uživaju i usput.

Stropna boja Becker broj 3. Kućanstvo

hitno zatraženo da nađete u CAO-u ili SVAO-u na to. I ja sam upravo ovdje, jer ga nisam našao u Yandexu :- (Recite mi, molim vas, gdje mogu kupiti ovu boju?